Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Nieuwsflits

Vanuit de KNVB hebben wij het volgende medegedeeld gekregen:

De vereniging Passart-VKC heeft aangegeven het eerste elftal te willen terugtrekken, welke inmiddels door de KNVB is gehonoreerd.

 

Het terugtrekken van Passart-VKC 1 heeft de volgende consequenties voor de stand en periodes in de betreffende poule:

  • Alle tegen Passart-VKC 1 gespeelde wedstrijden komen te vervallen;
  • Passart-VKC 1 wordt als eerste degradant aangemerkt;
  • Er worden twee in plaats van drie periodes gespeeld:
    • Periode 1: Wedstrijd 1 tm 13;
    • Periode 2: Wedstrijd 14 tm 26;
  • Voerendaal 1 heeft in de oudste situatie (met de uitslagen van Passart_VKC 1) de 1e periode gewonnen en wordt derhalve als winnaar van de 1e periode aangemerkt. De 2e periode wordt gespeeld over wedstrijd 14 tm 26. De 3e periode wordt toegekend aan het hoogste team in de eindstand dat nog geen periode heeft gewonnen.
Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 1134 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl